Tunneltent Opvouwen | Hoe vouw ik een tunneltent op? I Obelink

Tunneltent Opvouwen | Hoe vouw ik een tunneltent op? I Obelink


Ouvrez les portes afin que l’air puisse sortir. (Applicable uniquement aux tentes avec un tapis de sol cuvette fixe) Pliez la toile aussi large que la largeur du sac de rangement de la tente. Posez les accessoires tels que les arceaux et le sac de piquets sur le dessus. Roulez le tout aussi serré que possible. Utilisez toujours une corde pour rassembler le tout,

You May Also Like

About the Author: Sam Caldwell

2 Comments

  1. Ik ben een behoorlijke kampeer noob, doe het nooit maar heb een tent gekocht voor een festival die ik bij wil wonen. "Eventjes" de tent in de achtertuin opgezet om te zien hoe hij werkt. Hij stonk dus een paar dagen laten staan, daarna wilde ik hem weer "eventjes" inpakken. Dacht dat het opzetten moeilijk was. Nou dit was veel moeilijker. Na 5x zelf aan klunzen, youtube erbij gepakt, deze video gevonden en in 1x had ik het voor elkaar. Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *